08.06.2023

SOMMERKAMPANJE på elbillader Zaptec Go med installering

Behov for en sikker elbillader? Nå kjører vi sommerkampanje på Zaptec Go inkl installasjon til kr. 13 490 inkl moms!

 

Kampanjepris ut august!

Zaptec Go kr. 13 490kr inkl. mva - ferdig montert samt opp til 15 meter kabel og sikring av typen 32 A kurs

Foto: Zaptec

Enkel og trygg ladeløsning

En elbillader er eb sikker investering. Med en godkjent elbillader får du enkelt kontroll over ladingen av elbilen din, både hjemme og på hytta. Her er flere grunner til å investere i elbillader:

1. Sikkerhet: Etter nyttår har det også blitt innført nye regler som sier at det ikke lenger er lov å legge opp til permanent lading fra vanlig stikkontakt, og at alle nye ladepunkter må settes opp med egen elbillader. Å lade fra gjennom stikkontakt er ikke anbefalt av en rekke grunner, spesielt fordi det kan føre til varmgang og i verste fall brann.

2. Raskere lading: Elbilladere gir også raskere lading, med en ladeeffekt på opptil 22 kW som tilsvarer en ladet rekkevidde på opptil 100 km per time. En elbillader kan dermed lade 10 ganger raskere enn en vanlig stikkontakt.

3. Spare penger: Elbillader gir også mulighet for strømstyring, hvor man for eksempel vil kunne lade når strømprisen er på det laveste. Elbilladere kommer også ofte med egen app som gir deg full kontroll over strømbruken din.

4. Økt boligverdi: I nyere tid har også tilgang til elbillader blitt et viktig salgsargument når det kommer til boligsalg, og kan øke verdien på boligen din. Hus og leiligheter med elbillader er også forventet å bli enda mer attraktive i årene fremover, ettersom en stadig større andel av bilene blir elektriske.

Foto: Zaptec

Zaptec Go til kampanjepris!

 • Best i test: Zaptec Go ble kåret den beste ladeboksen av NAF i 2022!
 • Passer alle elbiler: Elbillader fra Zaptec Go er kompatibel med alle elektriske biler og hjem.
 • Raskere lading: Elbilladeren fra Zaptec Go lar deg lade 10 ganger raskere enn med en standard stikkontakt.
 • Norskutviklet: Elbillader fra Zaptec Go er designet, utviklet og produsert i Norge. Tilpasset norske forhold.
 • Brukervennlig app: Med elbillader fra Zaptec Go får du full oversikt i en egen app, som lar deg følge med på ladingen både hjemme og på hytta.
 • Høy kapasitet: Zaptec Gos elbillader har en kapasitet på opptil 22kW, som gir deg en kjørelengde på omtrent 100 km etter 1 times lading.
 • Eco Mode: Elbilladeren fra Zaptec Go har Eco Mode som automatisk lader elbilen når strømmen er billigst, uavhening av hvilket strømselskap du bruker, som kan bidra til lavere strømregninger.
 • Liten og lett: Zaptec Gos elbillader er 80% mindre og lettere enn liknende ladere på markedet.
 • Alltid oppdatert: Elbilladeren fra Zaptec Go oppdaterer seg automatisk med de nyeste funksjonene og oppdateringene.
 • Sertifisert: Elbilladeren fra Zaptec Go er også sertifisert i henhold til de høyeste sikkerhetsstandarder.

Nå får du ferdig montert Zaptec GO hos oss i El-Konsult til kampanjepris kr. 13 490,- inkl. mva.*

*Installering av elbillader fra Zaptec inkluderer kabel opp til 15 meter og sikring av typen 32 A kurs, og skjer med forbehold om plass i sikringsskap og montert overspenningsvern.

Installering av elbillader

En elektriker i El-Konsult hjelper deg med installasjon av elbillader. Vi sørger for:

 1. Sikkerhet: Ved å få laderen installert av en sertifisert elektriker sikrer du deg at ladingen av din elbil skjer i henhold til alle gjeldende regler og forskrifter.
 2. Rådgivning: Med et bredt utvalg produkter på markedet hjelper vi deg med å finne ut hvilken elbillader som best passer ditt behov.
 3. Garanti: Når du kjøper av elektriker, gis det samlet garanti på både installasjon og elbillader. Det betyr, at kjøper du lader igjennom oss tar vi oss av all reklamasjon på installasjonen og laderen dersom det skulle oppstå noen feil eller mangler.
Ønsker du mer informasjon om installasjon av din elbillader?

Bestill en uforpliktende og gratis befaring eller send oss en henvendelse via vårt kontaktskjema.