Vår historie

 

El-Konsult ble etablert i 2003 og har siden da utviklet seg til å bli en komplett tilbyder av elektroinstallasjoner i øyregionen Hitra – Frøya og omegn.

Den lokale tilhørigheten verdsetter vi høyt. Det er viktig for oss å være til stede der kundene våre er, og vi har som filosofi å benytte lokale tilbydere der det er mulig.

Gjennom solid forankring i lokalmarkedet har El-Konsult befestet seg som en økonomisk solid bedrift og har i dag 28 ansatte og en årlig omsetning på ca. 45 millioner.

Våre ansatte er El-Konsult sin største ressurs! Motiverte og høyt kvalifiserte montører sammen med unge, innovative lærlinger gir til sammen den kvaliteten kundene våre etterspør til riktig tid og pris. Vi setter god elsikkerhet som vårt varemerke.

 

Miljøfyrtårnsertifisert

El-Konsult ble miljøsertifisert som Miljøfyrtårn i 2017. I El-Konsult håndheves systemer, prosedyrer og opplæringsplaner for å sikre at vi overholder relevante lover, regler og standarder. For videre engasjement og utvikling, involveres alle våre ansatte i prosessen for et godt miljø.

Vi har forpliktet oss til å kontinuerlig forbedre våre miljøprestasjoner gjennom systemrevisjoner og årlige miljørapporter.

 

Vi er stolt opplæringsbedrift!

Vi satser på lærlinger og tar inn el-energi – og automasjonslærlinger hvert år!

Fra etableringen i 2003 har vi lost over 20 lærlinger trygt igjennom opplæringstiden og med fagbrev som resultat!