30.01.2023

Kampanje: Varmepumpe med installering

Varmepumpe er en god investering som varer, ved at den gir 3 ganger så mye varme som den strømmen den bruker. Den bruker elektrisitet for å trekke varme fra omgivelsene, og er dermed en av de mest energieffektive varmekildene på markedet. Vi har nå kampanjepris på varmepumper med installering.

Kampanjepris så lenge lageret rekker!

Daiseikai 9 S 35 kr. 34 500,- Toshiba Polar 35 Sort kr. 28 500,-

En populær investering de siste årene

Det er mange grunner til å installere en varmepumpe og de er ikke bare populære på grunn av komfort, men gjør også godt for lommeboken.

 1. Få lavere strømregninger: En varmepumpe kan hjelpe å redusere strømregningene ved at den benytter gratis energi fra luft eller jord, og bruker lite strøm til å forsterke denne varmen.
 2. Renere luft inne: En varmepumpe kan hjelpe å forbedre inneklimaet ved å regulere luftfuktigheten og rense luften i hjemmet.
 3. Bra for miljøet: En varmepumpe er et miljøvennlig alternativ til andre varmekilder, da varmepumper kan benytte fornybare energikilder og avgir mer varmeenergi enn den bruker i strøm.
 1. Gir komfort hele året: En varmepumpe kan også fungere som aircondition i varme sommermåneder, noe som gir deg fleksibilitet og god komfort hele året.
 2. Kan øke verdien på boligen: Å installere en varmepumpe kan øke verdien på boligen, da det regnes som en moderne og energieffektiv oppgradering, som også kan gi boligen din bedre oppvarmingskarakter.

Installering av varmepumpe

En av våre lokale elektrikere i El-Konsult hjelper deg med installasjon av varmepumpen. Vi sørger for:

 1. SikkerhetVåre elektrikere har kompetanse og erfaring med å installere varmepumper, og kan sikre at installasjonen er sikker og i samsvar med elektriske standarder og regler.
 2. KompetanseVi har kunnskap om riktig installasjon og tilkobling av elektriske enheter og systemer, og kan derfor sørge for at varmepumpen gir optimal varme.
 3. GarantiEnkelte varmepumper har krav om at installasjonen skal utføres av en autorisert elektriker for å bevare garantien.

Kampanje på varmepumpe med installasjon

Vi har nå kampanjepris på to av markedets beste varmepumper, inklusive installering. Kampanjen vare så lenge lageret rekker.

Foto: Toshiba

Kampanje på installering av Toshiba Daiseikai 9 S 35

Dette er den kraftigste pumpen på markedet i sin klasse. Den er rå på strømsparing, stillegående og har en suveren ytelsesevne.

 • Overlegen strømsparer: Denne modellen har den høyeste energiklassen A+++, som betyr mest mulig strømsparing.
 • Airflow: Med seks ulike mønstre for luftstrøm kan du velge hvordan varmen fordeles, om det er i hele eller kun deler av rommet.
 • Bygget for det norske klimaet: Fabrikktestet helt ned til -30 °C
 • Flere smarte funksjoner: WiFi-styring (ikke inkludert i prisen)med tilbehør, peismodus og uketimer, gir deg flere muligheter og ytterligere strømsparing.
 • Andre funksjoner som gjør denne populær: Selvrensende, Automatisk oppstart, Dobbel rullestempelkompressor, Elektrostatisk filter, Stillemodus, Utvidet spjeldkontroll, Økodrift

Nå får du ferdig montert Daiseikai 9 S 35 hos oss i El-Konsult til kampanjepris 34 500kr ink. mva.

Foto: Toshiba

Kampanje på installering av Toshiba Polar 35

Best i klassen på energieffektivitet. Varmer godt på lave temperaturer og har energiklasse A+++.

 • En kombinasjon av design og ytelse: En delikat matt finish som står så godt til veggen at varmepumpen oppleves enda mindre enn den allerede er.
 • Bygget for det norske klimaet: Fabrikktestet helt ned til -25 °C
 • Flere smarte funksjoner: Har blant annet peismodus som sirkulerer varmen fra peisen rundt i boligen, og vedlikeholdsvarme som holder hytta frostfri når du ikke er til stede.
 • Andre funksjoner som gjør denne populær: Selvrensende, Stillemodus, Automatisk oppstart, Dobbel rullestempelkompressor, Favorittinnstillinger, Hi-power, Nattmodus, Selvdiagnostikk, WiFi-styring integrert og Timer

Nå får du ferdig montert Polar 35 Sort hos oss i El-Konsult til kampanjepris 28 500kr ink. mva.

Ønsker du mer informasjon om varmepumpe?

Bestill en uforpliktende og gratis befaring via vårt kontaktskjema.