02.02.2023

Kampanje: Startpakke Smarthus med installering

En av de viktigste årsaken til at stadig flere monterer smarthusløsninger i boligen er at man kan redusere strømforbruket, og dermed spare penger. Som en bonus opplever mange ofte bedre bokvalitet ved å styre temperatur og belysning i ulike rom. Nå har vi kampanjepris på smarthuspakken StrømKontroll™ fra Futurehome, inklusive installering.

Kampanjepris så lenge lageret rekker!

Futurehome StrømKontroll™ til kampanjepris 9 990 kr. Alt i en pakke - inkludert montering.

En populær investering de siste årene

Ved å montere smarthusteknologi blir hverdagen både enklere og billigere. Det er også flere andre grunner til å investere i et smarthus:

 1. Spar strøm: Smart varmestyring gjør at du får økt kontroll over strømforbruket ditt, og enkelt kan styre energiforbruket ditt mer effektivt.
 2. Enova-støtte til smarthusløsninger: Du kan nå få dekket inntil 35 prosent av installasjonsutgifter, opp til 10.000 kroner.
 3. Økt komfort: Et smarthus gjør livet lettere på mange måter ved at du kan styre enheter i hjemmet ditt trådløst gjennom mobilen. Du behøver ikke løpe rundt i huset for å skru ned varmen eller slukke lyset, når du enkelt kan styre alt gjennom en app.
 4. Økt sikkerhet: I tillegg til å kunne skru av apparater når du er på reisefot, kan du utvide smarthuset ditt til inkludere funksjoner som sikkerhetskameraer, adgangskontroll eller dør- og vindussensorer.
 5. Stabilt inneklima: Ved å ha panelovner, varmepumpe og solskjerming som snakker sammen, vil du oppnå både en jevnere temperatur og et bedre inneklima.

styring av varme

Installering av smarthus

En elektriker fra El-Konsult hjelper deg med installasjon av ditt smarthus. Vi sørger for:

 1. Rådgivning: Det finnes en jungel av ulike produkter og programvarer på markedet. Vi veileder deg for å finne ut av hvordan du får et smarthus som passer deg og ditt
  behov.
 2. Mulighet til Enova-støtte: For å søke om Enova-støtte må all elektrisk installasjon utføres av en godkjent elektriker. Vi sørger også for at du får dokumentasjonen du trenger for å søke om støtten fra Enova.
 3. Sikkerhet: Våre elektrikere har god kompetanse og erfaring med å installere smarthusløsninger, og sikrer at installasjonen er trygg og i samsvar med elektriske standarder og regler.

Kampanje på installering av Futurehome StrømKontroll™

StrømKontroll-pakken gir deg full oversikt og kontroll over strømforbruket i hjemmet ditt. Ved å kunne justere på de største lastene, som varme og varmtvannsbereder, kan du redusere strømregningen med flere tusen kroner.

Pakken inkluderer:

 • Futurehome Smarthub: Dette er hjernen i smarthuset ditt som legger til rette for smart strømstyring. Smarthuben knytter sammen alle smartenhetene dine, og gjør at de kan snakke sammen. Den er ikke avhengig av internett for å fungere.
 • HAN-sensor: Denne sensoren måler strømforbruket ditt i sanntid, samtidig som den gir deg en oversikt over historisk data.
 • Relé: Et 16A relé som kan kobles opp mot varmtvannsbereder eller lignende, som gjør at du enkelt kan bruke elektriske apparater når strømmen er billigst.
 • Termostat: Termostaten lar deg styre varmen i hjemmet ditt, både fra termostaten og fra appen. Denne gjør det også enkelt å oppgradere fra et eldre system til en smartere løsning.

Nå får du ferdig montert Futurehome StrømKontroll™ hos oss i El-Konsult til kampanjepris 9 900kr ink. mva.
Alt i en pakke – inkludert montering.

Forbehold:
Før montering må HAN-porten på måleren være åpen, dette gjør du enkelt ved å kontakte nettleverandøren din. Om måler er i et TKS-skap må HAN-kabel forlenges, dette kommer som tillegg.

 • Kunde må kontakte netteier for å åpne HAN-port utgangen på strømmåleren.
 • **Prisen forutsetter at HAN porten installeres på en strømmåler som sitter inne i boligen / leiligheten. Hvis strømmåleren sitter ute i TKS skap på fasade, tilkommer det tilleggskostnader for forlengelse av HAN kabelen. Dette faktureres etter medgått tid og materiell.
Ønsker du mer informasjon om smarthus eller StrømKontroll™?

Bestill en uforpliktende og gratis befaring eller send oss en henvendelse via vårt kontaktskjema.