Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Om oss

El-Konsult - din elektriker i Hitra- og Frøyaregionen

Dette er El-Konsult!

El-Konsult ble etablert i 2003 og har siden da utviklet seg til å bli en komplett tilbyder av elektroinstallasjoner i øyregionen Hitra - Frøya og omegn.

Vi er lokaleid med vår gründer Erik Knutshaug i spissen i tillegg til flere ansatte på eiersiden. Dette er viktig for oss og El-Konsult har som filosofi å benytte lokale tilbydere der det er mulig.

Gjennom solid forankring i lokalmarkedet har El-Konsult befestet seg som en økonomisk solid bedrift og har i dag 28 ansatte og en årlig omsetning på ca. 45 millioner.

Våre ansatte er El-Konsult sin største ressurs! Motiverte og høyt kvalifiserte montører sammen med unge,innovative lærlinger gir tilsammen den kvaliteten kundene våre etterspør til riktig tid og pris. Vi setter god elsikkerhet som vårt varemerke.

El-Konsult ble miljøsertifisert som Miljøfyrtårn i 2017. I El-Konsult håndheves systemer, prosedyrer og opplæringsplaner for å sikre at vi overholder relevante lover, regler og standarder. For videre engasjement og utvikling, involveres alle våre ansatte i prosessen for et godt miljø.

Vi har forpliktet oss til å kontinuerlig forbedre våre miljøprestasjoner gjennom systemrevisjoner og årlige miljørapporter.

Stolt opplæringsbedrift

Vi satser på lærlinger og tar inn el-energi – og automasjonslærlinger hvert år!
Fra etableringen i 2003 har vi lost over 20 lærlinger trygt i gjennom opplæringstiden og med fagbrev som resultat!