Begge lokale sykkelritt gjennomført!

El-Konsult stilte med 5 syklister under Tour de Frøya og 4 under Hitrarittet. Vi er fornøyde med egen innsats og imponert over det proffe arrangementet av begge rittene! Anbefaler alle bedrifter å bruke slike muligheter. Dette bygger både folkehelse og arbeidsmiljø!

Erik vant den interne konkurransenunder TDF med tiden 1.26 mens Thomas var raskest under Hitrarittet med tiden 1.06. Vi gleder oss til neste år, da skal vi stille med enda flere!

Tour de Frøya og Hitrarittet

El-Konsult stiller med en liten pulje syklister både under Tour de Frøya nå til helga og Hitrarittet 10. juni. Nivået og formen er vel varierende men satser på å få alle rundt! Vioppfordrer alle bedrifter i regionen til å melde seg på vårens store begivenheter.

Sykkel.jpg

Vår første automatikerlærling har tatt fagbrev!

Marius H Ulvan.jpg

Etter knallhard jobbing med fagprøve i automatikerfaget kan Marius Holm Ulvan nå titulere seg selv som fagmann. Dette er vår første lærling i dette faget og vi gratulerer! Automatikerfaget er et bredt sammensatt fag som innbefatter elektro, automasjon, PLS, sveising og mekanikk. Etter litt feiring med kake og med fagbrevet i lomma, dro Marius rett til førstegangstjeneste i militæret. Lykke til og velkommen tilbake!

Verdens første elektriske arbeidsbåt ELfrida!

Vi er stolt underleverandør til verdens første elektriske arbeidsbåt! Salmar Farming fikk i går overlevert servicebåten ELfrida fra Ørnli Slip/Siemens. El-Konsult har levert alt elektro og elektronikk, samt kabling og terminering av Siemens leveranse.

Ny fagmann

Mandag 16.01.17 besto vår lærling Jonas Sagøy fagprøven og kan nå stolt ta imot sitt fagbrev som Elektriker gr. L. Gratulerer!

Flott Content Marketing sak om oss i Hitra-Frøya!

Flott Content Marketing sak om oss i Hitra-Frøya!

Vi har utvidet vår kompetanse til å bli en komplett tilbyder innen maritim elektro og maritim elektronikk! At den blå næringa her ute gir oss tillit og ser viktigheten av at et lokalt og lokaleid firma satser er vi stolt og ydmyk over.