Vi søker etter flere medarbeidere – vil du bli med oss på laget?

El-Konsult AS opplever stor ordrepågang og trenger derfor flere flinke folk. Vi ser etter flere medarbeidere som kan fylle følgende stillinger;

Serviceelektriker Industri, Havbruk og Maritim

Elektrikere til små og store prosjekt

Telekommunikasjonsmontør

 

Klikk på lenkene over for å lese mer om de ulike stillingene.

Om oss

El-Konsult er en komplett tilbyder av elektroinstallasjoner i øyregionen Hitra – Frøya og omegn.

Vi verdsetter den lokale tilhørigheten høyt, og det er viktig for oss å være til stede der kundene våre er. Vi har som filosofi å benytte andre lokale tilbydere som samarbeidspartnere der det er mulig.

Våre ansatte er vår største ressurs! Motiverte og høyt kvalifiserte montører sammen med unge, innovative lærlinger gir et godt arbeidsmiljø og gode arbeidsforhold.

Vår Historie

El-Konsult ble etablert i 2003 og har siden da utviklet seg til å bli en komplett tilbyder av elektroinstallasjoner i øyregionen Hitra – Frøya og omegn.

Den lokale tilhørigheten verdsetter vi høyt, og det er viktig for oss å være til stede der kundene våre er, og å samarbeide med andre lokale aktører.

Gjennom solid forankring i lokalmarkedet har El-Konsult befestet seg som en økonomisk solid bedrift og har i dag over 30 ansatte og en årlig omsetning på ca. 45 millioner.

Miljøfyrtårnsertifisert

El-Konsult ble miljøsertifisert som Miljøfyrtårn i 2017. Hos oss håndheves systemer, prosedyrer og opplæringsplaner for å sikre at vi overholder relevante lover, regler og standarder. For videre engasjement og utvikling, involveres alle våre ansatte i prosessen for et godt miljø.

Vi har forpliktet oss til å kontinuerlig forbedre våre miljøprestasjoner gjennom systemrevisjoner og årlige miljørapporter.

Bli lærling hos oss

Hvert år tar El-Konsult inn lærlinger. Vi ønsker å komme i kontakt med de beste kandidatene og ønsker at flest mulig tar kontakt med oss.

Vi kan tilby gode medarbeidere, fagopplæring av høy standard som gir store faglige utfordringer i læretiden din.

Send oss en søknad: post@el-konsult.no

Åpen søknad

Vi er hele tiden på jakt etter dyktige kandidater for å styrke vår posisjon i det lokale markedet.

Send oss gjerne en åpen søknad med CV og søknadsbrev om du kunne tenke deg å jobbe for oss.

Søknaden sendes til: post@el-konsult.no